„Samsung Galaxy Unpacked 2024” renginys greičiausiai įvyks 2024 m. liepos 10 d.

Galaxy Unpacked 2024

Bendrovė „Samsung” to dar nepatvirtino, tačiau naujas nutekėjimas iš „SamMobile” rodo, kad kitas „Galaxy ” renginys gali įvykti m. liepos 10 d., trečiadienį, Paryžiuje, Prancūzijoje.

Šis laikas tiksliai sutampa su 2024 m. vasaros olimpinėmis žaidynėmis, kurios taip pat vyks Paryžiuje nuo liepos 26 d. Būdama pagrindinė rėmėja, „Samsung” gali pasinaudoti šia strategiškai svarbia vieta, kad pasaulinėje arenoje pristatytų savo naujus sulankstomus telefonus ir dėvimus įrenginius.

Vienas iš laukiamiausių renginio prietaisų – „Galaxy Ring„. Tai yra „Samsung” debiutas naujoje sveikatos ir fitneso dėvimųjų įrenginių kategorijoje. Nors detalių kol kas nedaug, tikėtina, kad jo debiutą išvysime būsimuose „Unpacked” renginiuose.

Sudėtingų technologijų gerbėjams renginyje turėtų būti pristatyti „Galaxy Z Fold 5” ir „Z Flip 5” įpėdiniai. Gali būti, kad „Z Flip 6” neturės daug dizaino pakeitimų, daugiau dėmesio bus skiriama vidiniams patobulinimams. Tačiau gandai rodo, kad „Z Fold 6” turės platesnį ekraną ir plonesnį bei lengvesnį dizainą. Kalbama net apie „ Ultra” aukščiausios klasės versiją „Galaxy Z Fold 6”, kuri taip pat gali debiutuoti parodoje „Unpacked”.

Kitas galimas įrenginys „Galaxy 7”, kuris, kalbama, bus trijų variantų, priešingai nei „Galaxy Watch 6”, turintis du modelius. Be to, galime pamatyti naujus „Galaxy Buds” linijos papildymus.

Nors „Samsung” dar nepaskelbė informacijos, nutekėjusi informacija leidžia gana gerai suprasti, ko tikėtis artėjančiame „Galaxy Unpacked” renginyje. Būtinai jus informuosime apie visus naujus pranešimus, susijusius su šiais prietaisais.

Išeiti iš AMP versijos