„Samsung Galaxy Watch 7” gaus cukraus kiekio kraujyje jutiklį: tai viena geriausių funkcijų

Samsung Galaxy Watch 7 galės matuoti cukraus kiekį kraujyje / Samsung nuotr.

Samsung Galaxy Watch 7 galės matuoti cukraus kiekį kraujyje / Samsung nuotr.

Informacijos nutekėjimai ir gandai apie „ 7” serijos laikrodžius įgauna vis didesnį pagreitį. Manoma, kad liniją sudarys trys modeliai, o ne du, o tai rodo, kad keičiasi „Samsung” strategija. Dabar naujame pranešime iš Pietų Korėjos atskleidžiama gyvybiškai svarbi sveikatos stebėjimo funkcija, kuri gali patekti į būsimus įrenginius. Vyresnysis viceprezidentas Hong Parkas susitiko su „Samsung Health” patariamosios valdybos nariais. Jie aptarė svarbiausius cukraus kiekio kraujyje stebėjimo ir dirbtinio intelekto integravimo į dėvimuosius įrenginius klausimus.

Watch 7 serija jau netrukus / Samsung nuotr.

Remiantis diskusija, tikimasi, kad „Samsung” gali įtraukti cukraus kiekio kraujyje (dar vadinamo gliukoze kraujyje) monitorių į būsimą „Galaxy Watch 7” seriją. Pranešama, kad daugelis dėvimųjų įrenginių, įskaitant „Apple”, taip pat dirba prie sveikatos stebėjimo funkcijos savo įrenginiuose. Taip yra todėl, kad gliukozės kiekio kraujyje matuokliai gali padėti diabetu sergantiems žmonėms, taip pat tiems, kurie neserga diabetu ir nori gyventi sveiką gyvenimo būdą.

Šių metų sausio mėn. pradžioje Hong Park užsiminė apie cukraus kiekio kraujyje stebėjimą būsimuose dėvimuose įrenginiuose. Taip yra todėl, kad jie gali nuolat matuoti šį parametrą. Be to, tai būtų neinvazinis matavimas, todėl nebereikėtų daryti odos punkcijos ir imti kraujo, o tai palengvina darbą. Todėl tikimasi, kad cukraus kiekio kraujyje stebėjimas bus reikšminga pažanga būsimuose dėvimuose prietaisuose.

Samsung pranešime spaudai „Galaxy Watch 7” neminimas. Tačiau vis labiau tikėtina, kad būsimame pasiūlyme bus cukraus kiekio kraujyje jutiklis. Kol kas nežinoma, ar Pietų Korėjos jį naudos visuose modeliuose. Reguliavimo sumetimais bendrovė išmaniuosius laikrodžius gali priskirti elektronikos prietaisams, o ne medicinos prietaisams.

Išeiti iš AMP versijos