„Samsung” išleis „Galaxy Watch Ultra” kartu su „Watch 7” linija

Galaxy Watch Ultra 2024

Tikimasi, kad „” savo artėjančiame renginyje „”, pristatys keletą naujų ir įdomių produktų. Tarp numatomų išleisti gaminių yra ir „Galaxy Watch 7”, kuris, kaip pranešta anksčiau, bus trijų skirtingų versijų. Naujausiame „AndroidHeadlines” pranešime pateikiama daugiau informacijos apie būsimus „Samsung” dėvimuosius įrenginius. Atrodo, kad „Galaxy Watch 7” seriją sudarys du modeliai, panašūs į „Galaxy 6” liniją: standartinis „Galaxy Watch 7” ir „Watch 7 Classic”.

Tačiau „Samsung” gali pristatyti visiškai naują „Ultra” liniją, kurios debiutinis produktas bus „Galaxy Watch Ultra”.

Naujas išmanusis laikrodis pastebėtas sertifikavimo duomenų bazėje. Atrodo, kad „Samsung” gali sekti „Apple” pėdomis ir šalia pagrindinės serijos pristatyti „Ultra” variantą.

Galaxy Watch Ultra bus galima įsigyti trijų skirtingų modelių: SM-L705U, skirtas JAV, SM-L705N, skirtas Korėjai, ir SM-L705F, skirtas pasaulinei rinkai. Tačiau, be šių detalių, apie būsimąjį „Samsung” išmanųjį laikrodį daugiau nieko neatskleista.

Preliminariais duomenimis, „Samsung” kelia kartelę ir padvigubina „Galaxy Watch 7” vidinę atmintį iki 32 GB, o tai yra reikšmingas patobulinimas, palyginti su ankstesniuose modeliuose buvusia 16 GB atmintimi. Padidinta atmintis suteiks naudotojams daugiau vietos atsisiųsti programėles, laikrodžio ciferblatus ir saugoti muzikos grojaraščius neprisijungus prie interneto.

Be to, tikimasi, kad „Galaxy Watch 7” serijos laikrodžiuose veiks „Wear OS 5”, pagrįsta „ 14”. Kalbama, kad kartu su išmaniuoju laikrodžiu renginyje „Unpacked” „Samsung” pristatys naują sulankstomą telefoną „” ir „ 3”.

Išeiti iš AMP versijos