Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Samsung” nenaudos „Exynos 2400” įrenginiuose „Z Fold6”, „Flip6”

Donatas Varnas

Korėjos leidinio „The Elec” duomenimis, „” būsimuose „ Z Fold6” ir „Z Flip6” nenaudos savo „Exynos” lustų. Visuose savo sulankstomuose telefonuose „Samsung” įrengė tik „Snapdragon” lustus, todėl jie tokie stori. Taigi nenuostabu, kad 6-osios kartos sulankstomuose telefonuose bendrovė vėl naudos „Snapdragon” mikroschemų rinkinį.

Vis dėlto per pastarąsias porą kartų „Samsung” pagerino savo pačios silicio našumą ir energijos vartojimo efektyvumą, todėl tikėtina, kad taip siekiama labiau kontroliuoti savo išmanųjį telefoną ir kartu taupyti išlaidas.

Tiesą sakant, „Exynos” jau seniai pasižymi šiek tiek arba gerokai prastesniu našumu nei jo „Snapdragon” brolis ir sesuo. Dabar pagaliau atrodo, kad „Exynos” pasivijo „Qualcomm”. Neseniai paskelbtame pranešime teigiama, kad būsimasis „Exynos 2500” mikroschemų rinkinys energijos vartojimo efektyvumu pranoks „Snapdragon 8 Gen 4”. Tačiau naujasis mikroschemų rinkinys greičiausiai debiutuos S25 serijoje, o dabartinės 6 kartos sulankstomųjų kompiuterių yra „Exynos 2400” ir praėjusių metų „Snapdragon 8 Gen 3”.

Pranešama, kad „Exynos 2400” vis dar nėra pakankamai efektyvus, kad būtų tinkamas pasirinkimas

Nepaisant visų pasiekimų, pasak korėjiečių leidinio, „Samsung MX” (išmaniųjų telefonų padalinys) nusprendė tęsti partnerystę su „Qualcomm”, kai kalbama apie sulankstomuosius telefonus.

Pranešama, kad „Samsung” vengia naudoti šiuo metu turimą „Exynos 2400” mikroschemų rinkinį dėl to, kad jis neatitinka energijos vartojimo efektyvumo reikalavimų. Praėjusių metų penktosios kartos sulankstomame telefone yra 3700 mAh .

Nors sklando gandai, kad „Samsung” pavyko į „Z Flip 6” sutalpinti 3880 mAh bateriją, kurią gali reklamuoti kaip 4000 mAh bateriją (jei tai tiesa, ji būtų tokia pati kaip „Galaxy S24”), vis dėlto to nepakanka flagmanų lustų rinkiniui.

Tai gali būti priežastis, kodėl „Samsung” teikia pirmenybę energijos vartojimo efektyvumui, net jei jiems tai nėra ekonomiškai efektyvu.

Galaxy Z Fold6 jau pasirodė „Geekbench”, o turėtų būti pristatytas liepos viduryje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą