„Samsung” nuosprendis: trys populiarūs Galaxy telefonai liks be palaikymo!

Trys populiarūs Galaxy telefonai liks be palaikymo

skelbia netikėtą žinią savo vartotojams – A40, A20 ir A10 modeliai, išleisti 2019 metais, daugiau negaus jokių saugumo ar programinės įrangos atnaujinimų. Taip, jūs teisingai išgirdote – jūsų mėgstamiausi liks be svarbiausių pataisymų.

Paskutiniai atnaujinimai: pabaiga

Šie modeliai gavo paskutinius atnaujinimus metų pabaigoje. Galaxy A10 ir A40 turėjo saugumo pataisas iki 2023 m. kovo, o Galaxy A20 – iki 2022 m. gruodžio. Dabar šie telefonai yra palikti pažeidžiami saugumo spragoms, o tai reiškia didesnę riziką jūsų asmeninei informacijai.

Kas toliau?

Nors jūsų telefonai dar veiks, jie gali susidurti su suderinamumo problemomis su naujomis programomis ir paslaugomis. Samsung ragina vartotojus apsvarstyti galimybę atnaujinti savo įrenginius į naujesnius modelius, kad būtų užtikrintas ir naujausių funkcijų prieinamumas.

Ateities planai

Samsung nuolat atnaujina savo programinės įrangos palaikymo sąrašą, įtraukdama naujus modelius ir atsisakydama senesnių. Bendrovė įsipareigojo teikti ketverių metų operacinės sistemos ir penkerių metų saugumo atnaujinimus savo flagmanams, išleistiems nuo 2019 metų. Tačiau biudžetiniai ir vidutinės klasės įrenginiai paprastai gauna mažiau atnaujinimų.

Sprendimas vartotojams

Galaxy A40, A20 ir A10 vartotojams geriausias sprendimas būtų atnaujinti į naujesnį Samsung modelį, kad būtų užtikrintas saugumas ir funkcionalumas. Naujausi Samsung modeliai, tokie kaip Galaxy S24 serija, siūlo išplėstą programinės įrangos palaikymą ir pažangias funkcijas.

Išeiti iš AMP versijos