„Samsung” patyliukais pristatė „Galaxy Tab S6 Lite” versiją

Galaxy Tab S6 Lite

Bendrovė „Samsung” tyliai paskelbė atnaujintą „ Tab S6 Lite” () versiją. Ji įtraukta į Rumunijos „Samsung” svetainės sąrašą. Planšetinis kompiuteris yra 2022 m. modelio įpėdinis. Originalusis „S6 Lite” buvo išleistas 2020 m. Naujausi paketai yra tokie patys, ir ankstesniame leidime, išskyrus kitokį procesorių.

„Samsung Galaxy Tab S6 Lite” (2024) specifikacijos

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) turi tą patį 10,6 colio ekraną, apsuptą storų rėmelių. Jis pasižymi WUXGA skiriamąja geba, o ekranas suderinamas su „S-Pen” rašikliu. Prietaisas išlaiko tą patį dizainą su vienu 8 MP kameros jutikliu nugarėlėje. Priekiniame skydelyje yra 5 MP asmenukių kamera. Planšetiniame kompiuteryje įrengti du AKG suderinti garsiakalbiai ir palaikomas „Dolby Atmos”.

Galaxy Tab S6 Lite specifikacijos

Po gaubtu „Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024)” veikia nepatikslintas aštuonių branduolių procesorius su 2,4 GHz ir 2 GHz branduoliais. Remiantis pranešimais, tai yra „ 1280”. Planšetinis kompiuteris vis dar siūlomas su 4 GB operatyviosios atminties kartu su 64 GB ir 128 GB vidine atmintimi. Papildomos atminties poreikiams tenkinti yra „microSD” kortelės lizdas. Galaxy Tab S6 Lite (2024) palaiko 7040 mAh akumuliatorius, kuris, kaip teigiama, gali veikti iki 14 valandų. Kalbant apie programinę įrangą, įrenginyje veikia „OneUI 6.1” versija, pagrįsta „” iškart su „Samsung DeX”, „Knox” ir kt.

„Samsung Galaxy Tab S6 Lite” (2024) siūlomas su „Wi-Fi” ir LTE versijomis. Jį galima įsigyti Oksfordo pilkos, mėtų ir šifono rožinės spalvų. Planšetinio kompiuterio kaina kol kas nežinoma.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos