„Samsung” pristatė planšetinį kompiuterį „Galaxy Tab S9 FE” ir belaides ausines „Buds FE”

Bendrovė „Samsung” nusprendė išplėsti „Fan Edition” liniją ir kartu su nauju išmaniuoju telefonu (Samsung Galaxy S23 FE) išleido porą planšetinių kompiuterių „ Tab S9 FE” ir belaides ausines „Galaxy Buds FE”.

Plačiau apie Galaxy Tab S9 FE planšetinį kompiuterį

S9 FE seriją sudaro dviejų dydžių modeliai – 10,9 colio Tab S9 FE ir 12,4 colio Tab S9 FE+. Juos bus galima įsigyti tiek tik „Wi-Fi”, tiek 5G konfigūracijose.

Abi versijos turi IPS ekranus su FHD+ raiška ir 90 Hz atnaujinimo dažnį. Taip pat palaikoma „Vision Booster” technologija, pagerinanti vaizdo kokybę saulėje. Už garsą atsakingi du garsiakalbiai su „Dolby Atmos”.

Naujųjų modelių viduje yra „ 1380” mikroschemų rinkinys kartu su 6 arba 8 GB RAM „Tab S9 FE” ir 8 arba 12 GB RAM „FE+” modelyje. Atminties talpa – 128 GB arba 256 GB. Atmintį galima išplėsti naudojant „microSD” kortelės lizdą.

Kalbant apie kameras, abi planšetės turi 12 MP itin plataus kampo priekinę kamerą su 120° matymo kampu ir 8 MP pagrindinę galinę kamerą. Tab S9 FE+ taip pat turi papildomą 8 MP itin plataus kampo modulį.

Tab S9 FE turi 8 000 mAh bateriją, o FE+ – 10 000 mAh bateriją. Abu palaiko greitąjį įkrovimą iki 45 W, jau galite įtarti, adapterio komplekte nebus.

Abi planšetės turi IP68 apsaugos klasę ir komplektuojamos su „S Pen” rašikliu, kuris taip pat yra atsparus vandeniui ir dulkėms. Tab S9 FE kaina Europoje prasideda nuo 529 eurų, o Tab S9 FE+ – nuo 699 eurų. 5G modeliai kainuoja 100 eurų daugiau.

Plačiau apie Galaxy Buds FE ausinukus

Galaxy Buds FE yra vienos pigiausių „Samsung” belaidžių ausinių, kurių pradinė kaina tik 109 eurai. Jos siūlo aktyvų triukšmo slopinimą (ANC) ir „Bluetooth 5.2” ryšį su automatiniu perjungimu tarp suporuotų įrenginių.

palaiko AAC ir SBC garso kodekus. Valdymas yra jutiklinis. Kiekvienoje ausinėje yra trys mikrofonai: du išoriniai ir vienas vidinis.

Teigiama, kad baterija veikia iki 6 valandų su įjungtu triukšmo slopinimu ir iki 21 valandos su įkrautu dėklu.

Galaxy Buds FE galima įsigyti grafito ir baltos spalvos. Komplekte yra trys skirtingų dydžių silikoniniai antgaliai ir du papildomi sandarikliai, kad ausinės būtų geriau fiksuojamos ausies kaušelyje.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos