„Samsung” ruošiasi pristatyti „Galaxy S24 FE”, tad metas atskleisti daugiau informacijos

Galaxy-s24-fe-jpg

Sausio mėnesį „Samsung” pristatė aukščiausios klasės „” serijos išmaniuosius telefonus. Dabar bendrovė tikriausiai ruošiasi pristatyti kitus sulankstomus išmaniuosius telefonus – „Galaxy Z” seriją, kartu su keliais kitais produktais: ” Galaxy Tab S10″ serija, ” Galaxy Watch 7″ serija ir ” Galaxy Ring”.

Įdomu tai, kad „Samsung” taip pat dirba su „Galaxy S24 FE” išmaniuoju telefonu. Nors šiuo metu informacijos apie šį išmanųjį telefoną nedaug, patikimas „Samsung” informacijos nutekinimo šaltinis „GalaxyClub” atskleidė, kad „Samsung” rengia naują išmanųjį telefoną kodiniu pavadinimu R12.

Remiantis ankstesnių FE modelių schema (S20 FE – R8, S21 FE – R9, S23 FE – R11), galima daryti prielaidą, kad R12 yra „Galaxy S24 FE”.

Išskyrus kodinį pavadinimą, apie S24 FE daug ko nežinome. Priešingai, praėjusiais metais šiuo metu buvo daug nutekėjimų apie S23 FE. Tai gali reikšti, kad S24 FE pristatymas gali būti atidėtas. Praėjusių metų spalio mėnesį „Samsung” pristatė „Galaxy S23 FE”. Taigi, atsižvelgiant į dabartinį S24 FE kūrimo etapą, labiau tikėtinas lapkričio mėnuo.

Samsung Galaxy S23 FE specifikacijos

Kadangi apie „Galaxy S23 FE” žinome nedaug, trumpai prisiminkime „Galaxy S23 FE” specifikacijas. JAV „Samsung Galaxy S23 FE” naudoja „Qualcomm 8 Gen 1” procesorių, o kitose šalyse – „Samsung Exynos 2200” procesorių. SoC derinamas su 8 GB RAM ir 128 GB arba 256 GB atminties.

Priekyje yra 6,4 colių AMOLED ekranas su FHD+ raiška ir 120 Hz atnaujinimo dažniu. Išmaniajame telefone veikia „ 5.1” pagrindu sukurta „” (atnaujinta iki „Android 14”), o saugumui užtikrinti ekrane įdiegtas pirštų atspaudų jutiklis.

Prietaise yra 4500 mAh , palaikantis 25 W laidinį įkrovimą ir 15 W belaidį įkrovimą.

Kalbant apie kamerą, S23 FE turi 10 megapikselių priekinę kamerą ir trigubą 50 megapikselių (pagrindinė, su OIS) + 12 megapikselių (itin plataus kampo) + 8 megapikselių (teleobjektyvo, su 3 kartus optiniu priartinimu) kameros komplektą galinėje dalyje. Kitos svarbiausios prietaiso savybės – du garsiakalbiai ir IP68 klasės korpusas.

Išeiti iš AMP versijos