„Samsung” visiškai atsisakys „Qualcomm Snapdragon” lustų

Donatas Varnas
"Samsung" visiškai atsisakys "Qualcomm Snapdragon" lustų

X (buvęs „”) vartotojas OreXda pasidalijo , kad „Samsung” būsimojoje „ S25” flagmanų linijoje planuoja naudoti tik „Exynos” mikroschemų rinkinius. Greičiausiai visi trys modeliai gaus „Exynos 2500”.

Šaltinis pažymėjo, kad tai taikoma visiems įrenginiams, nepriklausomai nuo regiono. Tuo pat metu sulankstomuose modeliuose „Galaxy Z Fold7” ir „Galaxy Z Flip7” bus naudojami tik „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4” mikroschemų rinkiniai, o „Galaxy A”, „Galaxy F” ir „Galaxy M” serijose bus naudojami „MediaTek” sprendimai ir „Samsung” pradinio lygio procesoriai.

Kol kas neaišku, kodėl „Samsung” nori atsisakyti partnerystės su „Qualcomm”. Greičiausiai dėl to, kad dabartinis baziniame „Galaxy S24” esantis „Exynos 2400” veikė gana gerai. Be to, „Samsung” padeda „” kurti ir gaminti „” įrenginiams skirtus „Tensor” lustus.

Bet kuriuo atveju bendrovei dar liko beveik metai, todėl „Samsung” gali kelis kartus pakeisti planus aprūpinti savo flagmanus tam tikrais lustais.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą