Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sėkmingiausi namų ir butų numeriai: kokie skaičiai neša sėkmę

Rimantas Olevičius

Numerologai tiki, kad visi mus supantys skaičiai daro įtaką mūsų gyvenimui. Jų teigimu, buto numeris ir likimas yra susiję. Vieni namų adreso skaičiai jų gyventojams atneša sėkmę, o kiti, priešingai, būstą pripildo neigiamos energijos.

Dauguma žmonių net nepastebi, kaip buto numeris keičia gyvenimą. Tačiau ant durų esantis skaičius iš tiesų gali turėti įtakos likimui ir gerovei.

Numerologija, buto ar namo numeris

Kokie buto numeriai neša sėkmę?

Numerologijoje laimingiausias namo ar buto numeris persikraustymui yra tas, kuriame yra nulis. Jei jūsų adrese sutinkamas skaičius 0, tokiame būste visos pastangos bus sėkmingos. Nulis yra harmonijos, išbaigtumo, idealo skaičius. Bet kokie projektai, naujos pažintys ir su namu ar butu, kuriame yra skaičius 0, bus sėkmingi.

Laimingi namų ir butų numeriai

Norėdami nustatyti, ar jūsų adresas numerologijos požiūriu yra laimingas, sudėkite visus namo ar buto numerio skaitmenis. Gautas skaičius lems, ar yra laimingas gyventi. Kartais pasitaiko, kad visas namas pagal numerologiją laikomas nelabai laimingu, tačiau buto numeris yra laimingas, ir atvirkščiai.

Laimingi numeriai

1 skaičius. 1 yra pradžios simbolis. Tokiame name ar bute viskas, kas nauja, baigsis gerai. Nebijokite pokyčių ir naujų projektų. Tokio būsto palanki bet kokiems sumanymams.

Skaičius 3. Trys numerologijoje yra labai laimingas skaičius, kuris žada didelę laimę būsto gyventojams. Santuokiniame gyvenime bus harmonija, o finansuose – klestėjimas. Kita vertus, tokių būstų gyventojai dažnai neįvertina savo laimės.

Skaičius 4. Jei skaičiavimų rezultatas – skaičius 4, toks būstas laikomas ramiu ir taikiu. Gyvenimas tokiuose namuose gali atrodyti nuobodus, tačiau nemalonių netikėtumų ir problemų dėl vandentiekio tikimybė yra minimali.

Skaičius 5. Namuose ar butuose, kuriuose yra skaičius 5, karaliauja galinga finansinė energija. Tokio namo gyventojai gali uždirbti didelius turtus, jei teisingai nustatys savo stipriąsias puses.

Skaičius 7. Jei atlikus skaičiavimus paaiškėjo, kad tai skaičius 7, šio namo gyventojams labai pasisekė. Tokiame būste visada vyrauja harmonija ir šeimos gerovė, tarp giminaičių bus tarpusavio supratimas.

Pavojingi skaičiai

Skaičius 2. Jei sudėjus visus namo ar buto skaičius gavosi skaičius 2, tuomet tokio būsto gyventojai gali turėti asmeninio gyvenimo ir karjeros disbalansą. Jums bus sunku suspėti darbe, šeimoje ir pomėgiuose, todėl verta nustatyti savo prioritetus.

Skaičius 6: būstas su skaičiumi 6 pasižymi neigiamais energijos srautais. Jo gyventojams trūks pozityvumo ir komforto jausmo. Taip pat tokiame būste sunku palaikyti tvarką.

Skaičius 8. Toks skaičius nežada nieko gero. Tokio būsto gyventojai turės sunkumų su pinigais. Jiems sunku protingai tvarkyti finansus. Net ir gaunant didelį atlyginimą, tokiame būste niekur nedingsta.

9 skaičius. Nelabai laimingas skaičius. Viena vertus, tokio būsto gyventojai yra darbštūs ir atkaklūs, gali pasiekti didelių tikslų. Tačiau gyvenime juos nuolat lydi nuovargis ir pervargimas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Astrologas ir numerologas. Straipsnių autorius, redaktorius bei ekspertas. Dirbu KAIPKADA.LT redakcijoje. Susisiekti galite el. paštu: rimantas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą