Šis varškės sūrelių receptas tinka tiems, kurie mėgsta šį desertą, bet abejoja parduotuvėje pirktais varškės sūreliais. Pasigaminkime savų, sveikų iš varškės.
Skanūs varškės sūreliai namuose
Ingredientai:
- liesa varškė (5 proc. riebumo);
- 40 g sviesto;
- 80 g cukraus pudros;
- 10 g vanilinio cukraus;
- liofilizuotų vaisių ir uogų (galite naudoti šaldytus susmulkintus vaisius ir uogas);
- 200 g tamsaus šokolado (kakavos ne mažiau kaip 50 proc.);
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus.
Paruošimas:
- Į varškę įmaišykite suminkštintą sviestą, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Viską sumaišykite maišytuvu iki vientisos masės. Perpilkite masę į konditerinį maišelį ir išspauskite varškę porcijomis ant maistine plėvele apvyniotos lentelės. Įdėkite juos į šaldiklį 30-40 minučių.
- Liofilizuotus arba šaldytus vaisius ir uogas supjaustykite peiliu mažais gabalėliais. Šokoladą ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba vandens vonelėje, supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.
- Užšaldytus sūrelius suverkite ant iešmelio ir pamerkite į ištirpintą šokoladą. Atidėkite į šoną, kad perteklinis šokoladas nuvarvėtų.
- Prieš šokoladui sustingstant apibarstykite šaltyje džiovintais vaisiais ir uogomis. Palikite šaldiklyje dar 10 minučių.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi