Skanus pyragas, kuris pakeis visus tortus! Daugiau niekur nebesidairysite

Skanus trupininis pyragas su įdaru

Puošnus trapios tešlos ir švelnūs užkariaus jūsų širdis. Jį lengva paruošti, o rezultatas pranoks visus lūkesčius! Nuostabus tortas, kuris tikrai taps vienu mėgstamiausių jūsų šeimoje.

Pradėkime gaminti pyragą! Tai paprasta, bet labai skanu.

Ingredientai:

sumaišykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi (vanilinu), saulėgrąžų aliejumi ir sviestu. Įmaišykite miltus, kepimo miltelius ir citrinos žievelę (tik geltonąją dalį). Išminkykite trapią tešlą.

Atpjaukite maždaug 1/3 tešlos ir įdėkite ją į šaldymo maišelį. Likusias 2/3 tešlos paskleiskite ant skardos dugno.

„Plombyro” kremas

Kol tešla šaldoma, pereikime prie įdaro!

Sudedamosios dalys:

Paruošimas:

  1. Nulupkite obuolį, supjaustykite skiltelėmis. Įpilkite citrinos sulčių ir 2 valgomuosius šaukštus cukraus. Pastatykite ant vidutinės ugnies ir nuolat maišydami virkite 5 minutes.
  2. Dabar pradėkite gaminti kremą! Į pieną įmaišykite kiaušinio trynį, 3 šaukštus cukraus, vanilinį cukrų ir kukurūzų krakmolą. Pastatykite ant viryklės ir nuolat maišykite. Virkite, kol sutirštės.
  3. Į tirštą kremą supilkite 200 ml grietinėlės (20 % ar daugiau). Dar kartą išmaišykite, kad masė taptų vientisa. Į tą pačią vietą sudėkite troškintus obuolius.
  4. Surinkite ir iškepkite pyragą

Pyrago paruošimas:

  1. Pradėkite rinkti pyragą! Tešlą ištepkite kremu ir mentele paskirstykite.
  2. Iš šaldiklio išimkite gabalėlį tešlos ir jį sutarkuokite. Dėkite pyragą į įkaitintą 180/200 laipsnių orkaitę 25 minutėms.
  3. Paruošto pyrago viršų pabarstykite trupučiu cukraus pudros. Supjaustykite riekelėmis ir patiekite!
  4. Neįtikėtinas pyragas su ledais! Labai švelnus, neįtikėtinai skanus. O kiek jame grietinėlės! Tikras skanėstas, ypač su puodeliu arbatos!
Išeiti iš AMP versijos