Skelbiama, kad nemokami „PlayStation Plus” žaidimai bus prieinami nuo kovo 19 d.

„Sony” pristatė naują žaidimų katalogą „ Plus Extra” ir „Premium” prenumeratoriams. Platformoje bus siūlomi tokie gerai žinomi žaidimai „Resident Evil 3 Remake”, „Marvel's Midnight Suns” ir „NBA 2K24”. Prenumeratoriai šiuos žaidimus galės žaisti nemokamai nuo antradienio, kovo 19 d.

Naujausi nemokami „PS Plus” žaidimai kovo mėn.

2020 m. išleistas „Capcom” sukurtas „Resident Evil 3 Remake„, skirtas PS5 ir PS4. Kaip rodo pavadinimas, tai yra klasikinio žaidimo perdirbinys, kuriame žaidžiate už Jill Valentine. Jūs bandote pabėgti iš virusu užkrėsto ir zombiais apkrėsto Raccoon City.

Marvel's Midnight Suns (PS5/PS4) – tai taktinis vaidmenų žaidimas, kurio veiksmas vyksta tamsioje Marvel visatos pusėje. Žaidimo veikėjai: Geležinis , Daktaras Streindžas, Halkas, Žmogus-voras, Wolverine'as, Kapitonas , Deadpool ir Kapitonė Marvel.

NBA 2K24 Kobe Bryant Edition (PS5/PS4) – tai dabartinė ilgametės 2K krepšinio frančizės . Joje yra atnaujinti sąrašai ir istorinės komandos, taip pat „Mamba Moments” režimas, kuriame atkuriami kai kurie svarbiausi mirusio „Lakers” žaidėjo, įtraukto į Šlovės muziejų, karjeros momentai.

Lego DC Supervillains yra 2018 m. žaidimas, skirtas tik PS4. Jame galima žaisti už blogiukus ir valdyti tokius piktadarius kaip Lex Luthor, Joker, Harley Quinn, Two-Face ir Penguin.

Galiausiai, kiti: „Blood Bowl 3” (PS5 ir PS4), vaidmenų žaidimas „Super Neptune” (PS4), galvosūkių žaidimas „Mystic Pillars”: Remastered (PS5) ir veiksmo RPG Dragon Ball Z: Kakarot (PS5). Tarp klasikinių žaidimų – Jak and Daxter: The Lost Frontier (PS5, PS4), Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy (PS4), Cool Boarders (PS5, PS4), Gods Eater Burst (PS5, PS4) ir JoJos Bizarre Adventure: JJOSO: All-Star Battle R.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos