„Snapdragon 8 Gen 4” išmanieji telefonai bus gerokai brangesni

Donatas Varnas

Socialiniame tinkle „Weibo” pasirodė įdomus sąrašas, kuriame pateiktos visų flagmanų „” lustų per pastaruosius devynerius metus. Sprendžiant iš šio kainoraščio, „” kasmet, o pastaruoju metu vis pastebimiau, didina naujų produktų kainas.

Qualcomm lustų kainos

Pasak šaltinio, didžiausias kainų šuolis įvyko 2020 m. išleidus „Snapdragon 888”. Šio procesoriaus kaina išmaniųjų telefonų gamintojams buvo 142 JAV doleriai (1010 juanių), palyginti su 84 JAV doleriais už „Snapdragon 865”. Skirtumas tarp „8 Gen 3” modelio (194 doleriai) ir praėjusių metų „8 Gen 2” (161 doleris) yra mažesnis, tačiau taip pat reikšmingas – naujasis produktas yra 20 % brangesnis.

Tikimasi, kad situacija nesikeis ir išleidus „Snapdragon 8 Gen 4”, ypač atsižvelgiant į tai, kad būsimasis SoC sulauks reikšmingų architektūrinių pokyčių. Pasak gandų, didelė „Qualcomm” procesorių kaina taip pat gali būti viena iš „ Galaxy S24” „” versijos išleidimo priežasčių. Anksčiau „MediaTek” taip pat paskelbė apie savo naująjį flagmano lustą, tačiau informacijos apie jo kainą kol kas nėra.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą