Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Spotify” pristato asmeninius grojaraščius paremtus dirbtiniu intelektu: kaip tai veikia?

Kaipkada.lt

Srautinio transliavimo paslauga „” pristatys personalizuotus grojaraščius, kuriuos sukurs , naudodamasis užuominomis. Naujoji funkcija šiuo metu yra beta versijoje. Kol kas naująją funkciją gali išbandyti Jungtinės Karalystės ir Australijos naudotojai.

Pasak „TechCrunch”, šiose dviejose šalyse funkcija bus prieinama” ir „iOS” įrenginių naudotojams. Tačiau ateityje geografija bus išplėsta, o tai reiškia, kad šia DI funkcija galės naudotis ir kitų šalių naudotojai. Kalbant apie tikslias datas, šiuo metu tokios informacijos nėra.

„Spotify” dirbtinis intelektas leis naudotojams kurti labiau pritaikytus grojaraščius.

Kaip bus galima naudotis šia funkcija?

Naująją funkciją rasite „Spotify” programėlės meniu „Your Library” (Jūsų ) spustelėję mygtuką „+” viršutiniame dešiniajame ekrano kampe. Tada pasirodys iškylantysis meniu, kuriame šalia esamų grojaraščio ir mišinio parinkčių bus rodoma nauja parinktis AI grojaraštis.

Spotify AI grojaraščio funkcijos

Spotify” pažymėjo, kad geriausius grojaraščius galima sukurti pasitelkus pasiūlymus, kuriuose yra žanrų, nuotaikų, atlikėjų ir dešimtmečių derinys. Sukūrę grojaraštį, naudotojai galės pasitelkti dirbtinį intelektą ir pagerinti muzikos pasirinkimą.

atstovai teigė, kad jie naudoja didžiuosius kalbos modelius (LLM), kad suprastų naudotojo ketinimus. Tada transliacijos paslauga taiko savo personalizavimo technologiją. Ji atsižvelgia į klausytojo istoriją ir pageidavimus, todėl sudaromas asmeninis grojaraštis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą