Stilingiausias telefonas iš „ateities” – „CMF Phone 1”

CMF Phone 1 telefonas

Išmaniųjų telefonų yra įdomi tema. Viena vertus, dizaineriai stengiasi padaryti kažką naujo, tačiau, kita vertus, visi paprastai yra labai panašūs. Ir tada atsirado „ Phone 1”, kuris parodė, kad radikalūs išmaniųjų telefonų dizaino eksperimentai gali būti sėkmingi. Dabar laukiame „CMF Phone 1”, kuris turėtų dar labiau „laužyti” išmaniųjų telefonų dizaino modelius, net ir biudžetiniame segmente.

CMF Phone 1

CMF yra dukterinis „Nothing” prekės ženklas, kurio specializacija – biudžetinių įtaisų gamyba, daugiausia dėmesio skiriant dizainui. CMF Phone 1 turi būti išleistas liepos 8 d., tačiau internete jau yra pakankamai informacijos, kad būtų galima suprasti, jog tai bus kažkas kieto.

Patikimi informacijos nutekėjimai leidžia mums pažvelgti į išmaniojo telefono priekinį ir galinį dizainą, taip pat į jo specifikacijas. Nauja tiesioginė nuotrauka rodo, kad „CMF Phone 1” turės gana plačius ekrano rėmelius su apvalia priekine išpjova centre.

„CMF Phone 1” veikia su „Nothing OS 2.6.0”. Jį valdo „ Dimensity 7300 SoC” kartu su 8 GB RAM ir 128 GB atminties (šioje konkrečioje versijoje).

Prietaisas turi 6,67 colių AMOLED ekraną, 5000 mAh bateriją, 50 megapikselių galinę kamerą ir 16 megapikselių asmenukių kamerą.

Daugumą šių specifikacijų, išskyrus akumuliatoriaus talpą, „Nothing” jau patvirtino per reklaminę kampaniją. Anksčiau prekės ženklas taip pat parodė telefono galinį skydelį, kuris, akivaizdu, yra pagrindinė jo ypatybė, o tai dabar leidžia viską sujungti ir suprasti, atrodys šis įtaisas.

Įdomu tai, kad, sprendžiant iš teaserių, „Nothing” pardavinės galinius dangtelius su papildoma akumuliatoriaus talpa arba kišenėle kreditinei kortelei, taip pat specialų stovą. Panašu, kad SIM kortelės išėmimo įrankis kitame gale turi atsuktuvo galvutę, skirtą varžtams atsukti, kad būtų galima pakeisti galinį dangtelį, kuris bus keturių spalvų: juodos, mėlynos, šviesiai žalios ir oranžinės.

Išeiti iš AMP versijos