Su išmaniojo telefono kamera galime ne tik fotografuoti ir filmuoti: Kokias funkcijas dar galime atlikti?

Telefono kamera

Net pigiausias turi fotoaparatą. Dažniausiai jį naudojame filmavimui ir fotografavimui. Tačiau jis turi daug daugiau funkcijų. Apie tai šiame straipsnyje.

Bet kokių objektų atpažinimas

Tuo padės „ Lens” programa. Nukreipę fotoaparatą į objektą, galite:

Dokumentų nuskaitymas

Yra daug išmaniųjų telefonų programų, kurios leidžia nuskaityti bet kokio formato tekstą. Nebereikia skenerio, nereikia nieko laukti – tereikia nufotografuoti lapus, ir programa viską padarys pati. Kai kuriuose įrenginiuose nuskaitymo funkcija jau įtraukta į programą „Kamera“.

Nuskaitykite QR kodus

šiais laikais yra patogus dalykas. Kad nebūtų įvesta rankiniu būdu, užtenka ją nuskaityti išmaniojo telefono kamera. ir bankinės aplikacijos pagalba už pirkinius parduotuvėse galima atsiskaityti be fizinės banko kortelės ir NFC modulio išmaniajame telefone. Jį taip pat galima naudoti norint patekti į kokią nors interneto svetainę – nereikia rankiniu būdu įvesti nuorodos ar ieškoti jos internete, jei ant skelbimo ar bukleto yra QR kodas.

Mikroskopas

Specialaus antgalio pagalba išmanųjį telefoną galite paversti visaverčiu mikroskopu. Be to, kuo geresnė jūsų įrenginio kamera, tuo geresnis vaizdas bus.

Stebėjimo kamera

Palikus įjungtą išmanųjį telefoną ir pasirinkus atitinkamą programą, įrenginio kamera paverčiama vaizdo stebėjimo kamera. Veiks tol, kol pakaks akumuliatoriaus įkrovimo. Jei įrenginys prijungtas prie interneto, galite įrašyti ir nuotoliniu būdu stebėti, kas vyksta objekte.

Linija

Programos „Liniuote“ pagalba galima išmatuoti objektų matmenis.

Išeiti iš AMP versijos