Subtilus ir beprotiškai skanus: vyniotinis su braškėmis

Itin skanus vyniotinis su braškėmis

Labai subtilus ir beprotiškai skanus vyniotinis tikrai patiks visiems saldumynų mėgėjams ir papuoš šventinį stalą!

Ingredientai:

Paruošimas:

1. Pradėkite plakti kiaušinių baltymus, įberkite žiupsnelį druskos.

2. Kai pasirodys baltos putos, pamažu, po šaukštelį, toliau plakant, suberkite cukrų ir cukraus pudrą.

3. Pabaigoje įpilkite krakmolo ir citrinos sulčių.

4. Kai baltymas sutirštės ir pasidarys kreminės konsistencijos, nustokite plakti.

5. Perdėkite plakinį ant kepimo popieriumi išklotos skardos, tolygiai ją paskirstykite ir kepkite 40 minučių 130° temperatūroje.

6. Sumaišykite grietinėlę, sūrį ir cukraus pudrą. Braškes supjaustykite kubeliais.

7. Išimkite iškepusį vyniotinį, apverskite, patepkite grietinėle, sudėkite braškes ir suvyniokite naudodami pergamentą arba maistinę plėvelę (kas jums patogiau).

8. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir kelias valandas palaikykite šaldytuve.

Išeiti iš AMP versijos