Dar niekada neragavote tokios sultingos krūtinėlės! Gardi, aromatinga, visiškai nesausa. Paslaptis slypi kepimo būde! Jums net nereikia įjungti orkaitės. Krūtinėlė visiškai iškepa kepimo popieriuje keptuvėje!
Sudedamosios dalys:
- Vištienos filė – 1 vnt;
- Svogūnas – 1 vnt;
- Augalinis aliejus – 2 šaukšteliai;
- Druska ir prieskoniai pagal skonį (ciberžolė, žolelių mišinys, juodieji pipirai).
Paruošimas:
- Vištienos filė perpjaukite pusiau. Tai padaryti bus lengviau, jei mėsa bus šiek tiek šaldyta. Į augalinį aliejų įberkite druskos ir prieskonių. Aptepkite vištienos filė iš visų pusių.
- Kepimui naudokite kepimo popierių. Jis išlaikys vištieną sultingą be aliejaus pertekliaus! Supjaustykite svogūną žiedais. Juos sudėkite ant popieriaus ir ant viršaus uždėkite filė. Ant viršaus uždėkite dar porą svogūnų.
- Suvyniokite popierių, kad gautųsi vokas. Filė uždaryta ir paruošta kepti!
- Įkaitinkite keptuvę, sumažinkite ugnį. Įdėkite vokus su filė. Uždenkite ir kepkite 15 minučių iš vienos pusės.
- Tada apverskite ir kepkite dar 5-7 minutes. Filė iškeps pakankamai greitai ir išliks sultinga!
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi