Švelnus malonumas jūsų gomuriui: kokosų sūrio pyragas su sūdyta karamele

Sūrio pyragas su sūria karamele

Šis savo sodriu skoniu ir kreminės tekstūros konsistencija jus tikrai pakerės. O jei dar pridėsite tropinių kokosų ir sūdytos karamelės natų, gausite ne šiaip sūrio pyragą, o tikrą kulinarinį stebuklą!

Sūrio pyragas su sūria karamele ir kokosais

Sudedamosios dalys

Sūrio pagrindui:

Sūdytai karamelei:

Paruošimas

  1. Sausainius sumalkite iki trupinių.
  2. Sumaišykite juos su ištirpintu sviestu iki vientisos masės.
  3. Sudėkite mišinį į kepimo formą, tolygiai paskirstykite ir prispauskite.
  4. Padėkite į šaldytuvą, kol ruošite įdarą.
  5. Kreminį sūrį sumaišykite su cukrumi ir vanilės ekstraktu iki vientisos masės.
  6. Palaipsniui įmaišykite .
  7. Sudėkite kokosų pieną ir kokosų drožles ir atsargiai išmaišykite šaukštu.
  8. Supilkite įdarą ant atvėsusio pagrindo ir kepkite 160 °C temperatūros orkaitėje apie 1 valandą arba kol sūrio pyragas taps standus.
  9. Puode ant vidutinės kaitros ištirpinkite cukrų iki auksinės , būtinai maišykite, kad nesudegtų.
  10. Sudėkite sviestą ir atsargiai maišykite, kol ištirps.
  11. Nuolat maišydami pamažu supilkite grietinėlę. Virkite karamelę, kol ji taps tiršta.
  12. Nuimkite nuo kaitros.
  13. Sūrio pyragą atvėsinkite iki kambario temperatūros, tada bent 4 valandas palaikykite šaldytuve.
  14. Prieš patiekiant sūrio pyragą apšlakstykite sūdyta karamele ir apibarstykite kokoso drožlėmis.
Išeiti iš AMP versijos