Pavasaris visada asocijuojasi su gaiva, o šios salotos tikrai nepaliks abejingų. Šis patiekalas idealiai tinka lengviems pietums arba kaip priedas prie pagrindinio patiekalo.
Šios salotos – tai ne tik šviežių ingredientų derinys, bet ir puikus skonis. Ir ją paruošite vos keliais paprastais veiksmais!
Sudedamosios dalys:
- 300 g vyšninių pomidorų;
- 1 agurkas;
- 1 ryšulėlis ridikėlių;
- pusė ryšulėlio petražolių;
- 7 šaukštai alyvuogių aliejaus;
- 3 šaukštai citrinos sulčių;
- 1 arbatinis šaukštelis Provanso žolelių;
- druskos ir pipirų pagal skonį.
Paruošimas:
- Sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir Provanso žoleles.
- Pomidorus perpjaukite per pusę, agurkus ir ridikėlius supjaustykite griežinėliais.
- Sudėkite visus ingredientus į dubenį ir užpilkite iš anksto paruoštu padažu.
- Prieš patiekdami pavasarinių ridikėlių salotas pabarstykite petražolėmis.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi