Tai labiausiai ištobulintas rinkoje esantis “močiutės ar senelio telefonas” su dideliais mygtukais

Simple Sumaho 7

Įrenginys gavo 2010-ųjų dizainą, tačiau jo vidus – gana modernus. Japonijos bendrovė “Sharp” rinkai pristatė išmanųjį telefoną, pavadintą “Simple Sumaho 7“. Prietaisas atrodo “sveikinimas iš praeities”, tačiau jo idėja gana moderni.

Prietaiso išvaizda primena 2000-ųjų “Android” išmaniuosius telefonus, ypač jei atsižvelgsime į didelius fizinius mygtukus po ekranu. Žinoma, šis prietaisas pirmiausia skirtas vyresnio amžiaus žmonėms.

Techninės įrangos platforma pagrįsta “Snapdragon 695” mikroschemų rinkiniu, kuris neturėtų kelti našumo problemų kasdienio naudojimo metu. Telefonas turi 5,7 colių ekraną, 4000 mAh bateriją, 4 / 64 GB atmintį, 50 megapikselių pagrindinę kamerą, IP68 atsparumą dulkėms ir vandeniui bei “”.

Tačiau pagrindinė išmaniojo telefono ypatybė yra kita – jo arsenale yra specialių funkcijų, kurios palengvina naudojimąsi juo vyresnio amžiaus žmonėms. Pavyzdžiui, jo šriftai ir piktogramos pagal numatytuosius nustatymus yra didesni, taip pat yra galimybė padidinti ekrano ryškumą.

Pardavimai prasidės liepos 5 d., o kaina – 375 JAV doleriai. vargu ar pasieks Europą, tačiau vėliau jį tikrai bus galima įsigyti “” ir kitose panašiose prekyvietėse.

 

Išeiti iš AMP versijos