Tapo žinoma, kokie procesoriai bus „iPhone 16” išmaniųjų telefonų linijoje

iPhone 16 serija gaus vienodus procesorius - A18

Pernai ne visi „ 15” linijos išmanieji gavo naujus procesorius. „iPhone 14 Pro” „” ir „iPhone 15 Plus” gavo „A16 Bionic”, o „15 Pro” ir „15 Pro Max” gavo „A17” lustą, kuris dar labiau skyrė „Pro” versijas nuo ne „Pro”. Laimei, „” gali atsisakyti šios taktikos naujos kartos išmaniuosiuose telefonuose.

 

Sprendimas naudoti „iPhone 15” procesorius nebuvo labai palankiai sutiktas, ypač atsižvelgiant į tai, kad dabar tik „iPhone 15 Pro” ir „iPhone 15 Pro Max” palaiko „Apple Intelligence”, nes turi naujesnį lustą.

Tačiau šiais metais technologijų milžinė bus lojalesnė visų savo išmaniųjų telefonų klientams. Remiantis „Apple” užnugaryje aptiktu kodu, visi keturi „iPhone 16” modeliai veiks su A18 lustu.

Dar gali būti dviejų lygių sistema, kai pigesni „iPhone 16” gaus „A18” procesorius, o brangesni – „A18 Pro” ar kažką panašaus.

Įdomu tai, kad „Apple” kode buvo rasti penki modeliai, ir vis dar yra paslaptis, koks bus penktasis – remiantis spėjimais, visai įmanoma, kad tai bus kitas „iPhone SE”, kuris gali būti išleistas 2025 m. pradžioje su tuo pačiu lustu ir „iPhone 16” linija.

Išeiti iš AMP versijos