Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Telefono baterija veiks ilgiau: keli naudingi patarimai

Donatas Varnas

tapo nuolatiniais mūsų palydovais ir pagalbininkais: jais naudojamės beveik visur. Tačiau norėdami užtikrinti, kad jie mums tarnautų kuo ilgiau, turėtumėte atsižvelgti į keletą naudingų patarimų. Jie padės atitolinti greitą baterijos išsikrovimą.

Laikykite prietaisus įkrautus iki pusės

Neįkraukite telefono iki 100 %, bet ir per daug jo neiškraukite. Laikykitės „aukso vidurio“. Jei artimiausiu metu neketinate naudotis savo įtaisu, išjunkite jį, kad išvengtumėte papildomo akumuliatoriaus naudojimo.

Laikykite ir įkraukite prietaisą vėsioje ir sausoje vietoje

Dėl ekstremalios temperatūros pablogės veikimas ir bus negrįžtamai sugadintas.

Išvalykite įkrovimo prievadą

Trupiniai ir yra jūsų mobiliųjų įrenginių ir akumuliatoriaus veikimo trukmės priešai. Dulkės kaupiasi jūsų telefono įkrovimo prievaduose, todėl prietaisas perkaista arba nustoja krautis. Saugiai išvalę telefoną užtikrinkite, kad neperkaistų ir išvengtumėte ilgalaikės žalos.

Išvalykite nuotraukas ir programas iš telefono atminties

Tai padeda telefonui veikti sklandžiau ir taupo akumuliatoriaus energiją. Kokie failai užima daugiausiai vietos, galite sužinoti „iPhone“ arba „Android“ atminties nustatymuose.

Atnaujinkite savo operacinę sistemą

ne tik padidina įrenginio saugumą, bet ir pagerina funkcionalumą, todėl akumuliatorius veikia ilgiau. Kadangi programinės įrangos kūrėjai vis geriau supranta energijos valdymo problemas, daugelis jų kuria naujas , skirtas akumuliatoriaus veikimo trukmei pailginti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą