Telefonų rinkoje naujas rekordas! Kiniškas išmanusis telefonas pripažintas galingiausiu pasaulyje dar prieš oficialų išleidimą

Red Magic 9S Pro

Oficiali išmaniojo telefono flagmano “Red Magic 9S Pro” premjera įvyks liepos 3 d. Dar prieš premjerą įrenginys pasirodė populiariame lyginamajame teste “AnTuTu”, nustatant naują našumo rekordą mobiliųjų telefonų segmente.

Testai parodė, kad “Red Magic 9S Pro” surinko 2 369 542 taškus – tai rekordas “AnTuTu” istorijoje. Palyginimui, aukščiausios klasės “Apple” išmanusis telefonas “ 15 Pro Max” panašiame teste surinko ne daugiau 1,64 mln. taškų.

Kaip pažymėta, toks rezultatas buvo įmanomas dėl “perdaryto” mikroschemų rinkinio “ Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version (LV)”, kuris testo metu dirbo iki 3,4 GHz dažniu. Įprastame modelyje maksimalus pagrindinio branduolio “Cortex-X4” dažnis neviršija 3,3 GHz.

Išmaniajame telefone taip pat įrengta aktyvi aušinimo sistema su turbina, efektyviai išsklaidančia šilumą, 24 GB LPDDR5X operatyviosios atminties ir 1 TB UFS 4.0 saugykla. Taip pat įrenginys pranoks kitus flagmanus autonomijos požiūriu: , sprendžiant iš oficialių plakatų, bus 6500 mAh.

Red Magic – tai populiarios Kinijos bendrovės ZTE subbrendas “Nubia”, žaidėjams skirtų įtaisų linija. Už kiek bus parduodamas “Red Magic 9S Pro” ir ar jis pasieks Europą, nežinoma.

 

Kol kas oficialus našumo rekordas priklauso “ X100s” su “Dimensity 9300 Plus” procesoriumi, tačiau jis yra išskirtinis Kinijoje. Iš pasaulinėje rinkoje esančių išmaniųjų telefonų galingiausiu laikomas “ROG Phone 8 Pro”. Abu jie “AnTuTu” testuose surinko apie 2,1 mln. taškų.

Išeiti iš AMP versijos