„TikTok” naudotojas užsisakė 4 vienetus „iPhone 15 Pro Max”, o gavo 60 vienetų: ši klaida kažkam atsirūgs

Nepaisant kai kurių problemų, „ Pro Max” sugebėjo tapti daugelio žmonių, ieškančių naujo telefono, mėgstamiausiu įrenginiu. Jis gali lengvai konkuruoti su kai kuriais geriausiais „Android” telefonais ir užtikrina visapusišką patirtį. tapo toks populiarus, kad „” naudotojas kažkokiu būdu gavo 60 įrenginių, užsakęs 4.

Būkite atsargūs užsakydami kelis „iPhone 15 Pro Max”, nes galiausiai iš „Apple” galite gauti 60 ar net daugiau įrenginių

„TikTok” naudotojas @legends_gio vardu, užsisakė keturis „iPhone 15 Pro Max” savo darbovietei. Vieną 1 TB variantą ir tris 256 GB variantus savo kolegoms. Tačiau išpakavęs siuntinį jis suskaičiavo net 60 „iPhone”, ir visi jie buvo 1 TB variantai.

” jam atsiuntė tris dėžes, kurių kiekvienoje buvo po 20 „iPhone 15 Pro Max”. Tai sudaro apie 96 000 JAV dolerių. Kažkas iš „Apple” tikrai bus atleistas už šį incidentą.

@legends_gio Someone reallyyy screwed up ???? #fyp ♬ original sound – Legends_gio

Dabar akivaizdu, kad kažkas iš „Apple” padarė didžiulę klaidą ir bus pasekmių, taip pat svarbu žinoti, kad šiuos „iPhone” galima užrakinti nuotoliniu būdu. Arba „Apple” gali išsiųsti pranešimą grąžinti šiuos „iPhone 15 Pro Max” įrenginius bendrovei.

Kad ir ten būtų, tokie incidentai technologijų pasaulyje nėra tokie dažni, kaip galėtume manyti, tačiau kai tai patiria tokia bendrovė kaip „Apple”, ji nusipelno viso įmanomo dėmesio.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos