“Toyota RAV4” – toli gražu ne pats geriausias krosoveris pagal patvarumą

RAV4

RAV4 laikomas puikiu krosoveriu, kurį renkasi pirkėjai visame pasaulyje. pasirodė esąs labai patikimas, taip pat gerai įrengtas, tačiau, jei tikėti neseniai atliktu “iSeeCars” tyrimu, vertinant jo ilgaamžiškumą, automobilis toli gražu nėra tobulas.

Analitikai pateikė geriausių kompaktinių krosoverių (SUV) pagal šį rodiklį sąrašą. Ir pirmoji pozicija jame atiteko visai ne RAV4, o jo aršiam konkurentui “ CR-V”.

Reitingas buvo sudarytas remiantis skaičiavimais, kiek laiko gali tarnauti konkretus segmento modelis. Galiausiai paaiškėjo, kad pagal ilgaamžiškumą idealiausias kompaktinis visureigis yra “Honda CR-V”. Vidutinis šio modelio tarnavimo yra 355 tūkst. km arba 16,3 metų.

Kalbant apie “Toyota RAV4”, jis šiame reitinge užėmė net ne antrą, o tik trečią vietą, nusileisdamas “Subaru Forester”. Analitikų skaičiavimais, RAV4 savininkai gali tikėtis, kad jų automobilis tarnaus apie 287 tūkst. kilometrų. Tai atitinka vidutinį 13,2 metų tarnavimo laiką.

Be to, RAV4 pralaimi “Honda CR-V”, be kita ko, ir pagal patikimumą. Naujausiame reitinge m. Toyota surinko tik 76 balus iš 100, o nuo Honda atsiliko net keturiais balais.

Išeiti iš AMP versijos