Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Trys baldai, kuriuos jau seniai reikėjo pašalinti iš miegamojo

Adomas Račkauskas

Svarbu, kad miegamieji būtų jaukūs ir patogūs, nes juose mes praleidžiame nemažai laiko. Jei jie „prikimšti” baldų ir kitų nereikalingų daiktų, primena sandėliuką ar palėpę.

Per didelis baldų kiekis miegamajame ne tik sukuria vizualinę netvarką, bet ir daro blogą poveikį miegui. Štai trys labai populiarūs daiktai, kuriuos reikėtų pašalinti iš miegamojo.

Didelis fotelis

Jei koridoriuje jums reikia kėdės ar fotelio, kad būtų lengviau rengtis, miegamajame tai nereikalingi daiktai. Jie paprasčiausiai „suvalgo” vietą ir tampa idealia vieta netvarkai kurti. Juk būtent ant tokių kėdžių kyla pagunda užmesti drabužius, užuot juos pakabinę spintoje.

Jei jums reikia sėdimos vietos, kad būtų lengviau apsirengti, geriausia rinktis lovos apačioje esantį suoliuką arba taburetę.

Tūrinė komoda

„Šiuolaikiniuose namuose yra daug didelių įmontuojamų ir netrukdančių spintų, todėl komodos tiesiog nereikalingos. Kam iš tiesų reikia milžiniškos komodos, užimančios visą miegamąjį?” – sako dizainerė ir dekoratorė Chenise Hinds.

Be to, komodose linkę laikyti daug nereikalingų daiktų. Svarbiausi daiktai paprasčiausiai pasimeta tarp šiukšlių.

Tūrinė komoda

Naktinis staliukas

Šiuolaikinių žmonių poreikiai pasikeitė, ir dabar jiems nereikia didelio naktinio staliuko su lempa. Pakanka įrengti vieną lentyną ir pakabinamą apšvietimą. Ar tikrai prie lovos reikia pasidėti tris knygas, dvi poras stiklinių, gėrimų ar vaistų? Šie daiktai tik blaško dėmesį ir trukdo miegoti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą