Trys pačios blogiausios vietos lėktuve, kurių jokiu būdu negalima rinktis

Pačios blogiausios vietos lėktuve

Dažnai keleiviai nesuvokia, kokią didelę įtaką skrydžio metu jų pasirinktos vietos gali turėti komfortui, nes yra eilių, kurios yra daug prastesnės už kitas, o kai kurios vietos apskritai gali garantuoti siaubingą skrydį. Skrydžio palydovė atskleidė tris blogiausias vietas lėktuve ir paaiškino, kodėl niekada neturėtumėte jose sėdėti. Ji taip pat dalijasi patarimais, kokios vietos yra geriausios, kad kelionė būtų kuo patogesnė, jei skrendate ekonomine klase.

„Pirma, blogiausia eilė, mano nuomone, skrendant ekonomine klase yra ta, kuri yra iškart už pertvaros. Tiems, kurie nežino, pertvara – tai pati pirmoji ekonominės klasės eilė, kurioje yra papildoma erdvė kojoms ir priešais keleivius yra siena, o ne kitos sėdynės. Suprantama, kodėl nori ten sėdėti, nes gali ištiesti kojas. Tačiau čia taip pat yra kūdikių lopšiai, o tai yra ta vieta lėktuve, kur greičiausiai susidursite su verkiančiu kūdikiu”, – sakė skrydžio palydovė.

Pasak jos, privalumas tas, kad sėdėdami šioje vietoje anksčiau nei dauguma lėktuvo keleivių gausite maisto ir gėrimų, tačiau dėl kūdikių verksmo jums vis tiek bus nepatogu. Ji mano, kad būtent todėl ši eilė lėktuve yra pati blogiausia.

Skrydžio palydovė pridūrė, kad yra ir kitų vietų, kurios būtų blogas pasirinkimas, būtent priešpaskutinė eilė. Paskutinė eilė taip pat nėra pati geriausia, tačiau sėdėdami joje galite saugiai atlošti sėdynę, nesijaudindami dėl kitų keleivių.

„Tarpas tarp eilių vis mažėja – ir jei už manęs sėdintis atrodo pakankamai aukštas, kad jam būtų nepatogu, jei atlenksiu sėdynę atgal, aš to nedarysiu. Taigi, jei skrendate galinėje eilėje, esate garantuoti, kad už jūsų niekas nesėdės, todėl galėsite atlošti sėdynę kiek įmanoma toliau, nesijaudindami dėl kitų keleivių. Tačiau galinėje salono dalyje yra ir kitų problemų, dėl kurių reikia nerimauti: turbulencija, kuri šią salono dalį veikia labiau nei kitas, tualetų artumas ir tai, kad ir atnešami paskutiniai, – sakė ji.

Skrydžio palydovė taip pat kalbėjo apie vidurinėje eilėje esančias vidurines vietas, kurių, jei tik galite, visada reikėtų vengti.

„Geriausia sėdėti prie lango ir praėjime – tai geriausios vietos patogiam skrydžiui: prie lango yra patogus atlošas, o praėjime – vieta, kur galima ištiesti kojas. Kita vertus, vidurinėje sėdynėje nėra nei vieno, nei kito. O jei dar pridėsite tai, kad sėdite lėktuvo viduryje, įsprausti tarp kitų keleivių, nematote lango ir neturite vietos kojoms, tai tiesiog slegia”, – perspėjo ekspertė.

Išeiti iš AMP versijos