Tyrimas: kodėl elektromobilių savininkai grįžta prie automobilių su vidaus degimo varikliais

Pagal tyrimus elektromobilių savininkai pakeistų savo automobilį į benzininį

Neseniai JAV atliktas parodė, kad beveik pusė elektromobilių savininkų nori grįžti prie benzinu varomų automobilių. Taip gali būti dėl didelių elektromobilių įkrovimo išlaidų, palyginti su tradicinių degalų papildymu, taip pat dėl riboto nuvažiuojamo atstumo vienu įkrovimu, kuris sukelia nepatogumų.

Be to, kai kuriuose regionuose įkrovimo stotelių trūkumas apsunkina elektromobilių naudojimą. Elektromobilių gamintojai turėtų spręsti šias problemas, kad suprastų savininkų motyvus ir pagerintų savo transporto priemonių patogumą ir prieinamumą.

Daugiausia dėmesio skiriant greitojo įkrovimo technologijų kūrimui ir elektromobilių ridos didinimui, jie galėtų tapti patrauklesni. Tuo pat metu daugelis elektromobilių savininkų lieka ištikimi savo pasirinkimui dėl elektromobilių ekologiškumo ir efektyvumo, taip pat dėl noro sumažinti priklausomybę nuo iškastinio kuro.

Galiausiai tyrimas padeda geriau suprasti elektromobilių savininkų poreikius ir pageidavimus, o tai leis pramonei vystytis atsižvelgiant į jų lūkesčius.

Išeiti iš AMP versijos