Braškių sezonas – puikus metas eksperimentuoti su desertais. Pateikiame paprasto ir nepaprastai skanaus deserto receptą.
Ingredientai:
- 200 g braškių;
- 2-3 šaukštai tiršto graikiško jogurto;
- 170-200 g šokolado;
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus.
Paruošimas:
- Braškes gerai nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Įmaišykite graikiško jogurto ir, jei reikia, cukraus pudros.
- Išmaišykite ir šaukštu dėkite į maistine plėvele padengtą lėkštę.
- Dėkite į šaldiklį 1,5-2 valandoms.
- Šokoladą ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba vandens vonelėje. Įpilkite aliejaus ir išmaišykite.
- Jogurte sušaldytas braškes panardinkite į šokoladą, jis beveik iš karto sukietės.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi