Verta žinoti! Birželio 30 d., sekmadienį didelė dalis „Senukų“ parduotuvių dirbs trumpiau

Senukų parduotuvė

Statybos, remonto ir buities prekių parduotuvių tinklas „“ investuoja į informacinių sistemų atnaujinimą, kuris prisidės prie geresnės apsipirkimo patirties. Dėl planuojamų atnaujinimo darbų šį sekmadienį, birželio 30 dieną, dalies fizinių parduotuvių darbo bus trumpesnis.

Darbo laikas sutrumpės keletu valandų ir priklausys nuo konkrečios . Atnaujinimo darbai palies dalį parduotuvių penkiuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose, taip pat Utenoje ir Ukmergėje.

Jeigu klientams kils klausimų, „Senukų“ Klientų aptarnavimo centro įprasta bus pasiruošę pagelbėti. Pastebėjus netikslumų ar susidūrus su neplanuotais trikdžiais, klientai taip pat kviečiami kreiptis į parduotuvių informacijos centrus arba Klientų aptarnavimo centrą telefonu 8 700 11119 (I-VII, 8:00-20:00).

„Kesko Senukai“ valdomą prekybos tinklą sudaro 94 nuosavos ir franšizės pagrindu veikiančios parduotuvės Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Bendrovei priklauso ir elektroninę prekybą plėtojanti „Kesko Senukai Digital“, valdanti 6 elektronines parduotuves („Senukai.lt“, „1A.lt“, „K-Senukai.lv“, „1A.lv“, „K-Rauta.ee“ ir „1A.ee“).

Išeiti iš AMP versijos