“Volkswagen” pristatė galingą elektrinį universalą ID.7 GTX Tourer su milžiniška bagažine (nuotraukos)

ID.7 GTX Tourer

pristatė ID.7 GTX Tourer – naują elektrinį universalą, kuris tampa galingiausiu automobiliu su tokiu kėbulu Vokietijos automobilių gamintojo gamoje. Iš viso 335 AG išvystantis , kurias užtikrina pora elektros variklių.

Situacijose, kai reikia papildomos traukos, akimirksniu įjungiamas priekinis , pagerinantis dinamines savybes ir stabilumą.

Svarbi “ID.7 GTX Tourer” savybė – galimybė vilkti krovinį iki 1 400 kg – tai yra reikšmingas patobulinimas, palyginti su versijomis kur yra vienas variklis. Naujojo modelio akumuliatoriaus talpa – 86,0 kWh, jis palaiko iki 200 kW įkrovimo funkciją, todėl nuo 10 iki 80 % įkraunamas greičiau nei per 30 minučių. Nors tikslus nuvažiuojamas atstumas nenurodomas, tikimasi, kad jis bus didelis.

ID.7 GTX Tourer išsiskiria sportišku dizainu su atnaujintais buferiais, blizgiais juodais intarpais ir unikaliais ratlankiais. Standartiškai automobilis komplektuojamas su 20 colių lengvojo lydinio ratlankiais, galima rinktis ir 21 colio ratlankius. Interjerą puošia raudoni akcentai ir GTX logotipai, pabrėžiantys sportišką modelio statusą. Bagažinės tūris siekia įspūdingą 1714 litrų ir užtikrina didelį praktiškumą.

Išeiti iš AMP versijos