“Volvo EX90” debiutas atidėtas: kas nutiko?

Volvo EX90 visureigis

Pateikiame oficialaus laiško, kurį Švedijos automobilių gamintojo spaudos tarnyba išsiuntė visiems, iš anksto užsisakiusiems naująjį elektrinį krosoverį, tekstą.

“Gerbiami “” klientai,

Šiandien turime jums liūdnų naujienų. Norėtume jus informuoti, kad mūsų naujausias eksperimentinis “Volvo EX90” nebus pristatytas pradėjus prekybą. Dėl tam tikrų techninių problemų ir laiko stokos mūsų komanda nusprendė laikinai atidėti šio modelio pristatymą.

Suprantame, kad daugelis iš jūsų nekantriai laukė, “Volvo EX90” pasirodys rinkoje, todėl atsiprašome už visus nepatogumus, kuriuos tai gali sukelti.

Tačiau mūsų tikslas visada buvo ir yra teikti klientams aukštos kokybės automobilius, atitinkančius naujausias technologijas ir saugumo standartus.

Esame įsitikinę, kad “Volvo EX90” bus vertas jūsų dėmesio ir lūkesčių, o mūsų komanda uoliai dirba, kad visos techninės problemos būtų kuo greičiau išspręstos. Būsime pasirengę pateikti daugiau informacijos apie šio modelio statusą, kai tik turėsime papildomų atnaujinimų.

Esame dėkingi už kantrybę ir supratimą šiuo sudėtingu laikotarpiu ir norime jus patikinti, kad “Volvo” ir toliau tęsia savo misiją kurti patikimus, saugius ir novatoriškus automobilius visiems savo klientams.

Jei turite klausimų ar norite gauti daugiau informacijos, nedvejodami kreipkitės į mūsų klientų aptarnavimo skyrių. Mes mielai padėsime jums bet kuriuo metu.

Su geriausiais linkėjimais,
“Volvo” komanda”.

 

Išeiti iš AMP versijos