Vyras vos už 15 dolerių nusipirko seną seifą. Tai, ką jis rado viduje, nustebino visus

Aukso luitai sename seife

Per turto išpardavimą galima rasti įvairiausių lobių, tačiau mūsų istorijos herojus rado kai ką visiškai netikėto. nusipirko seną seifą už 15 JAV dolerių, o viduje rado aukso luitų su vertingomis monetomis.

Pranešama, kad JAV nekilnojamojo turto išpardavime apsilankęs vyras už 15 JAV dolerių nusipirko seifą ir jį atidaręs negalėjo patikėti savo akimis.

Jis “” platformoje papasakojo, kad seifą rado pastato gale. Jis buvo sunkus ir neturėjo kodo, o tai patraukė dėmesį. Vyras buvo pasiryžęs įminti seifo paslaptį, kad užvaldytų jo turtus.

“Šiek tiek jį pakračiau pirmyn ir atgal ir kažką išgirdau”, – rašė seifo pirkėjas. – “Man to pakako. 15 dolerių labai pigu”.

Jam prireikė kelių valandų, kad atidarytų seifą dėl sugedusios spynos. Galiausiai jam pavyko jį atidaryti išgręžus skylę nedidelei kamerai, kuri leido pamatyti spynos mechanizmą. Iš ten jis rankiniu būdu atidarė seifą ir rado senų batų dėžių.

filme, pastūmiau duris, kad pamatytum… Ups. . Šaunu. Kažkokia senutė čia tiesiog laikė savo mėgstamiausius batus”, – rašė “Reddit” vartotojas. – Bet palaukite! Žmonės nuolat deda daiktus į batų dėžes… Tokius dalykus, kaip senų monetų kolekcijos, kai kurios prastos, bet , juvelyriniai dirbiniai ir tiesiog 1,5 kg sidabro luitų. Tai nutiko prieš kelis mėnesius, ir aš vis dar esu šoke.”

Pasak to žmogaus pasakojimo, jam pavyko parduoti visą kolekciją iš seifo ir gauti 2 500 dolerių pelną.

Vyras iki šiol tikina, kad nieko sėkmingesnio ir laimingesnio jam dar nėra nutikę, o ši istorija tebūnie pavyzdys, kad kartais sveika rizika labai pasiteisina.

Išeiti iš AMP versijos