„Xiaomi 14 Ultra” ir „Vivo X100 Ultra” bus išleisti 2024 m. balandžio mėn.

Donatas Varnas
Xiaomi 14 Ultra ir Vivo X100 Ultra bus pristatyti 2024 metais

Jau žinote, kad „ 14” serija tapo sensacija Kinijos vidaus rinkoje, per gana trumpą laiką sugebėjusi parduoti apie 1,5 mln. vienetų šių flagmanų. Tikimės, kad ši serija bus gana populiari ir pasaulinėje rinkoje. Atsižvelgdamas į tai, visame pasaulyje žinomas prekės ženklas jau pradėjo dirbti prie kito savo „arkliuko” – „Xiaomi 14 Ultra„.

Nutekėjo „Xiaomi 14 Ultra” išleidimo data

ir anksčiau išleisti „Ultra” modeliai, taip ir „14 Ultra” sulauks kameros patobulinimų. Remiantis naujausia informacija, kurią internete paskelbė „Fixed Focus Digital” informatorius, m. balandį galime tikėtis „Xiaomi 14 Ultra” pristatymo. Tačiau pranešime taip pat minimas išmaniųjų telefonų pardavimų sulėtėjimas po gruodžio vidurio, o tai rodo laikiną sąstingį telefonų pramonėje.

Informacija apie Xiaomi 14 Ultra išleidimo datą
Informacija apie Xiaomi 14 Ultra išleidimo datą

Be „Xiaomi 14 Ultra”, kovo ir balandžio mėnesiais atitinkamai debiutuos ir „” išmaniųjų telefonų flagmanai P70 ir „ X100 Ultra”. Atkreipkite dėmesį, kad „Vivo” savo flagmanui suteikė naują pavadinimą – vietoje „Vivo X100 Pro+”, telefono modelis vadinsis „X100 Ultra”. „X100 Ultra” debiutuos su „Snapdragon 8 Gen 3” SoC procesoriumi.

Taip pat skaitykite:

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą