„Xiaomi Mix Flip“ taps tikru flagmanu

Kaip atrodys Xiaomi Mix Flip

“ patvirtino, kad birželio 13 d. Kinijoje pristatys „Honor Magic V Flip“. Nors bendrovė patvirtino jo konfigūracijas, aiškumo dėl mikroschemų rinkinio nėra. Pranešama, kad „“ lygiagrečiai kuria savo pirmąjį sulankstomą telefoną „Xiaomi Mix Flip“. Informatorius

Ko tikėtis iš „Honor Magic V Flip”, „Xiaomi Mix Flip”

„Honor“ ir „Xiaomi“ didina naujų pasiūlymų skaičių, pavyzdžiui, „Honor Magic V Flip“ ir „Xiaomi Mix Flip“. DCS pranešė, kad šie prietaisai pasižymi perforuota didelių išorinių ekranų konstrukcija, tačiau jų produktų pozicionavimas yra kitoks.

Honor Magic V Flip yra skirtas moterims, o geriausia jų konfigūracija siūlo 12 GB RAM ir 1 TB atminties, orientuojantis į pakankamą, o ne aukščiausios klasės našumą. ženklas jau patvirtino, kad jį bus galima įsigyti dar dviem variantais, pavyzdžiui, 12 GB + 256 GB ir 12 GB + 512 GB. Pranešimuose nurodoma, kad jis turės 4800 mAh bateriją, 66 W greitąjį įkrovimą ir 50 megapikselių pagrindinę kamerą. Jį bus galima įsigyti juodos, baltos ir rožinės atspalvių.

Kita vertus, „Xiaomi“ savo būsimą modelį pozicionuoja kaip gryną flagmaną. Remiantis pranešimais, jis turės „ 8 Gen 3“ lustą, 50 megapikselių + 60 megapikselių (2x teleobjektyvas) dvigubos kameros komplektą nugarėlėje, 32 megapikselių priekinę kamerą ir 67 W greitąjį įkrovimą.

Išeiti iš AMP versijos