„Xiaomi Mix Fold 4“ ir „Mix Flip“ gali pasiūlyti patobulintą sulankstymo mechanizmą

Xiaomi Mix Fold 4

Jau kurį laiką girdime apie „ Mix Fold 4“ ir „Mix Flip“ plėtrą. Praėjusio mėnesio pabaigoje „Xiaomi“ pateikė paraišką 8 prekių ženklams, susijusiems su sulankstomais ekranais, kurie apima ir „clamshells“, ir stiliaus sulankstomus ekranus. Tai leidžia manyti, kad galimas būsimų „Xiaomi“ sulankstomų ekranų sulankstymo mechanizmo patobulinimas.

Tikimasi, kad „Mix Fold 4“ Kinijoje bus išleistas 2024 m. III ketvirtį, galbūt liepos arba rugpjūčio mėn.

Nors paraiškoje neatskleidžiama daug informacijos apie „Xiaomi“ kuriamą naujos kartos knygos formos sulankstomą įrenginį, „Mix Fold 4“ jau buvo pastebėtas sertifikavimo platformoje, atskleidžiančioje kai kurias pagrindines detales. Remiantis MIIT sertifikatu, šis prietaisas palaiko NR SA/NR NSA/TD-LTE/LTE FDD/WCDMA/CDMA 1X/GSM standartus. Jis taip pat palaiko eMBB tinklo technologiją ir „Tiantong“ palydovinį ryšį. Telefone „Mix Fold 4“ bus įdiegtas „ 8 Gen 3“ mikroschemų rinkinys.

Kalbant apie „Xiaomi Mix Flip“, tai bus pirmasis bendrovės sulankstomas įrenginys, veikiantis apvertimo stiliaus principu. Telefonas pasirodė duomenų bazėje, o tai yra užuomina, kad jis bus išleistas už Kinijos ribų. Pažymėtina, kad didesnio sulankstomo knygos formos įrenginio tokioje sertifikavimo platformoje dar nebuvo pastebėta. Ankstesniuose pranešimuose nurodoma, kad „Mix Fold 4“ gali būti išleistas tik Kinijoje.

Grįžtant prie „Mix Flip“, prototipo renderiai ir nuotraukos rodo šiek tiek mažesnį išorinį ekraną, atskirtą nuo kameros modulio. Spėjama, kad jame bus dvigubos kameros sąranka, kurią sudaro 50 MP pagrindinė ir 60 MP dviguba teleobjektyvo kamera, naudojanti 1/2,61″ OV60A jutiklį.

Kita vertus, manoma, kad „Xiaomi Mix Fold 4“ turės 1/1,55″ 50 MP OV50E pagrindinę kamerą, 1/3,06″ 13 MP OV13B itin plataus kampo kamerą ir 1/2,61″ 60 MP OV60A dvigubą teleobjektyvą ( ir „Mix Flip“).

Išeiti iš AMP versijos