„Xiaomi” paskelbė apie garsios frančizės dizaino planšetinį kompiuterį ir išmanųjį telefoną

Redmi Pad Pro Harry Potter Edition

Kinų ” anonsavo išmanųjį telefoną „Redmi Turbo 3” ir planšetinį kompiuterį „Redmi Pad Pro” pagal „Harį Poterį”. Už jo dizainą ir priedus buvo atsakingi maždaug 100 frančizės gerbėjų, praneša „Gizmochina”.

Abu į bus visiškai pristatyti balandžio 10 d. kartu su įprastomis versijomis, tačiau jau dabar galima įvertinti specialių leidimų dizainą ir jiems skirtus priedus. Panašų „ribotą leidimą” turėjo ir „Redmi Note 12 Turbo”, tačiau „Xiaomi” planšetiniams kompiuteriams tai pirmas kartas.

Planšetinio kompiuterio nugarėlėje yra didelis Hogvartso logotipas, o jis pateikiamas specialiame apsauginiame dangtelyje, kuris atrodo kaip kvietimas iš filmo. Specifikacijos: 12,1 colio LCD ekranas (2,5 tūkst. taškų) su 120 Hz dažniu, „ 7s Gen 2” procesorius ir 10 000 mAh .

Redmi Turbo 3 įgavo detalesnį dizainą: apatinėje galinio skydelio dalyje išgraviruotas Hogvartso lazdelės logotipas, o ant blykstės pavaizduotas žaibo formos Hario Poterio randas.

Redmi Turbo 3 bus vienas pirmųjų rinkoje, gavęs Snapdragon 8s Gen 3 procesorių, o tai reiškia, kad mūsų laukia labai produktyvus „mid-ranger”. Išmanusis telefonas taip pat galės pasigirti labai greita 90 W įkrovimo galia. Likusios prietaiso specifikacijos sutaps su „Redmi Note 13” specifikacijomis.

Išeiti iš AMP versijos