“Xiaomi” pristato išmaniuosius laikrodžius vaikams – “Mitu Kids Watch 7A” su 4G LTE

Mitu Kids Watch 7A

Bendrovė “Xiaomi” pristatė “Mitu Kids 7A”- biudžetinį savo populiaraus vaikams skirto išmaniojo laikrodžio modelį. Mitu 7A pasižymi patobulintomis saugumo funkcijomis, aiškesniais vaizdo skambučiais ir ilga baterijos veikimo trukme, todėl yra patrauklus pasirinkimas ramybės ieškantiems tėvams.

 

“Xiaomi Mitu Kids Watch 7A” specifikacijos

Sukurtas atsižvelgiant į vaikų saugumą, ” Mitu Kids Watch 7A ” turi išsamią 9 lygių saugos padėties nustatymo sistemą. Ji naudoja pažangų vietos stebėjimą su dirbtiniu intelektu, kad užtikrintų tikslų padėties nustatymą patalpose, aprėpdama daugiau kaip 4000 didžiųjų prekybos centrų ir traukinių stočių.

Laikrodis praneša tėvams, jei jų vaikai įeina į iš anksto nustatytas zonas, tokias kaip namai ar mokykla, arba išeina iš jų, arba jei netikėtai pasikeičia jų maršrutai. Laikrodis taip pat 90 dienų saugo buvimo vietos istoriją, todėl tėvai gali peržiūrėti ankstesnes vaiko buvimo vietas.

2 megapikselių priekinė su platesniu matymo kampu užtikrina aiškesnius ir sklandesnius vaizdo skambučius. Ji suteikia galimybę tėvams ir vaikams geriau vizualiai bendrauti, leidžia žvilgtelėti į vaiko aplinką, kad vaikas būtų dar labiau užtikrintas. Laikrodis taip pat palaiko 4G LTE ryšį ir yra suderinamas su “China Mobile”, “China Unicom” ir “China Telecom”.

Laikrodyje ” Mitu Kids Watch 7A” yra 1,4 colio TFT ekranas, 48 MB operatyviosios atminties ir 256 MB vidinės atminties. Jame sumontuota galinga 950 mAh kartu su mažai energijos naudojančiais lustais ir optimizuotu energijos taupymo algoritmu (2.0). Tai reiškia ilgesnį baterijos veikimo laiką, užtikrinantį, kad laikrodis išliks įkrautas visą dieną be dažno įkrovimo.

Laikrodį “Mitu Kids Watch 7A” galima įsigyti trijų ryškių spalvų – mėlynos, žalios ir rožinės – ir jis pasižymi nauja, tvirtesne konstrukcija, užtikrinančia didesnį patvarumą. Be to, jis atsparus vandeniui iki 20 metrų, todėl vaikai gali jį be rūpesčių nešioti žaisdami ar plaudami rankas.

Laikrodis pasižymi ne tik saugumu, bet ir įvairiomis funkcijomis. Vaikai gali naudotis profesionalių sporto šakų kursais, pavyzdžiui, šokinėjimo per virvutę, bėgimo ir šuolio į tolį, su instrukcijomis, skatinančiomis sveiką veiklą. Laikrodis taip pat integruotas su “Xiao Ai” klasės draugais – virtualiu asistentu vaikams, palaiko “micro-chat” ir “Alipay” ribotiems mokėjimams su tėvų kontrole.

“Xiaomi” vaikų laikrodyje “Mitu 7A” pirmenybę teikia duomenų saugumui. Duomenys šifruojami kelis kartus, o tėvai gali valdyti trečiųjų šalių programėlių leidimus, kad užtikrintų vaikų privatumą. Laikrodis taip pat buvo griežtai išbandytas ir sertifikuotas, kad būtų užtikrintas ir patikimumas.

 

Kaina ir prieinamumas

Laikrodį “Xiaomi Mitu Kids Watch 7A ” bus galima iš anksto užsisakyti Kinijoje nuo liepos 1 d. 10.00 val. ryto (CST) už pradinę 349 juanių (48 JAV dolerių) kainą.

 

Išeiti iš AMP versijos