Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Xiaomi” ruošia „Black Shark” išmanųjį žiedą su dar neregėtu baterijos veikimo laiku

Donatas Varnas

dukterinė įmonė „Black Shark” paskelbė keletą savo pirmojo išmaniojo žiedo reklaminių nuotraukų. Be kita ko, juose teigiama, kad veikia įspūdingai ilgai.

Black Shark teigia, kad baterija veikia 180 dienų, o tai yra daug daugiau, nei „Samsung” žadėjo būsimam „” žiedui. Po parodos MWC Korėjos bendrovė patvirtino, kad jos išmanusis žiedas vienu įkrovimu veiks nuo penkių iki devynių dienų.

Reikėtų pažymėti, kad „Black Shark” nenurodė veikimo režimo ir matavimo metodikos. 180 dienų galėjo būti ir budėjimo režimu, t. y. nenaudojant prietaiso. Ši charakteristika neatspindi realios autonomijos aktyvaus naudojimo metu. Be to, žiedas reklamuojamas su patentuotu įkrovimo dėklu, todėl gali paaiškėti, kad „180 dienų” yra veikimo , atsižvelgiant į įkrovimą iš dėklo.

Be to, „Black Shark” teigia, kad žiedas yra tik 2,2 mm storio. Tokia konstrukcija, pasak bendrovės, padeda „patogiai dėvėti”. Ne visus išmaniuosius žiedus galima vadinti plonais, tačiau 2,55 mm storio „Oura Ring Gen3” žiedą naudotojai laiko gana patogiu.

Išmanusis žiedas „Black Shark” užtikrins „visapusišką sveikatos stebėjimą”. Gamintojas žada tikslų širdies ritmo, deguonies prisotinimo kraujyje, kūno temperatūros ir širdies ritmo kintamumo stebėjimą. Įrenginio išleidimo data ir kaina dar nepaskelbta.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą