„YouTube” gavo naują dizainą – naudotojai prašo viską grąžinti taip, kaip buvo

"YouTube" turi naują dizainą

"YouTube" turi naują dizainą

Kai kurie „” naudotojai turi galimybę peržiūrėti naują vaizdo įrašų peržiūros puslapio dizainą populiariosios paslaugos naršyklinėje versijoje. Dabar ji tapo panašesnė į „Twitch”.

Vienas iš pagrindinių pakeitimų – vaizdo įrašo aprašymo ir komentarų perkėlimas į dešinę ekrano pusę. Atsilaisvinusioje vietoje dabar yra begalinis rekomendacijų blokas.

Vartotojai jau įvertino atnaujintą dizainą ir pavadino jį vienu iš prasčiausių, o daugelis prašo grąžinti viską taip, kaip buvo. Šiais pakeitimais „” akivaizdžiai nori kuo ilgiau išlaikyti naudotojus svetainėje – kad jie iškart įsijungtų kitą vaizdo įrašą.

Senasis „YouTube” dizainas:

„YouTube” senasis dizainas

Naujasis „YouTube” dizainas:

„YouTube” naujasis dizainas

Pereiti prie naujojo dizaino negalite patys: skirtingų šalių naudotojams jis rodomas atsitiktine tvarka. Dizainas pirmą kartą buvo pristatytas dar m. gegužę, tačiau dabar atrodo, kad jis buvo patvirtintas ir netrukus bus įjungtas visiems naudotojams.

Primename, kad nuo 2024 m. pradžios daugelis „YouTube” naudotojų pradėjo skųstis dėl svetainės interneto versijos stabdžių ir lėto veikimo. Tai ypač jaučiama perjungus į viso ekrano režimą. Kaip paaiškėjo, tai susiję su skelbimų blokatoriais, ypač „AdBlock”. Kai jis veikia, įkeliami pastebimai ilgiau, net jei internetas veikia stabiliai.

 

Išeiti iš AMP versijos