„Žaidimas” keičiasi: atnaujintas greičiausių ir galingiausių 2024 m. „Android” telefonų reitingas

Garsiausias mobiliųjų įrenginių lyginamasis portalas „” atnaujino galingiausių rinkoje esančių „” išmaniųjų telefonų reitingą. Birželio mėnesio reitinge įvyko reikšmingų pokyčių – pasikeitė lyderis ir ne tik.

Lyderiu tapo „Asus ROG Phone 8 Pro„. Jame veikia geriausias procesorius „ 8 Gen 3”, o „AnTuTu” testuose jis surinko daugiau nei 2,13 mln. taškų. Ekspertai patikina, kad čia net ir esant rimtai apkrovai nėra jokio „lag” – tai pažangios aušinimo sistemos nuopelnas.

Antroje vietoje tarp galingiausiųjų atsidūrė „Oppo Find X7„, kuris ilgą laiką pirmavo reitinge, trečioje – „ Neo S9 Pro„. Toliau rikiuojasi „Red Magic 9 Pro+”, „vivo X100” serija, „iQOO 12”, „OnePlus 12” ir „Oppo Find X7 Ultra”. Kaip matote, reitinge nėra „Samsung” ar „Xiaomi” modelių.

tai, kad visi modeliai iš pirmojo trejetuko yra sukurti naudojant skirtingus mikroschemų rinkinius. ROG Phone 8 Pro turi „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3”, „Oppo Find X7” – „MediaTek Dimsnity 9300”, o „iQOO Neo S9 Pro” – naujesnį „Dimsnity 9300+”. Iš viso reitinge yra šeši modeliai su „Qualcomm” SoC ir keturi su „MediaTek” SoC.

AnTuTu taip pat įvardijo našumo čempionus tarp vidutinės klasės „Android” įtaisų. Viršūnės lyderis yra „OnePlus Ace 3V„. Tai buvo pirmasis išmanusis telefonas su lustu „Snapdragon 7+ Gen 3”, kuris beveik prilygsta „Snapdragon 8 Gen 2”. Po jo seka „Realme GT Neo6 SE” ir „Redmi K70E„.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos