Šis desertas yra itališkojo Panna cotta analogas. Jis toks pat švelnus ir pieniškas, tačiau turi kitokį skonį. Pabandykite jį pasigaminti kartu.
Ingredientai:
- 3,2 proc. pieno – 3 stiklinės;
- Cukraus – 1,5 valg. šaukšto;
- Bulvių krakmolo – 2 valg. šaukštai;
- Vanilinio cukraus – 1 valg. šaukštas;
- Uogos – pasirinktinai.
Paruošimas:
- Giliame puode pašildykite 2 puodelius pieno, kol užvirs. Suberkite cukrų ir maišykite, kol visiškai ištirps.
- Krakmolą ištirpinkite 1 puodelyje pieno.
- Ištirpintą krakmolą plona srovele supilkite į puodą nuolat maišydami.
- Virkite želė ant silpnos ugnies maišydami 5 minutes.
- Supilkite želė į formeles ir 1 valandą palaikykite šaldytuve.
- Patiekite atšaldytą, papuoštą uogomis arba uogiene, jei norite.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi