Žmonės sužinojo, kaip iš tikrųjų gaminami mėsainiai „McDonald’s”: visi liko be žado

Mėsainis yra vienas populiariausių "McDonald's" restoranų tinklo gaminių

Mėsainis yra vienas populiariausių „McDonald's” restoranų tinklo gaminių. Ir esame tikri, kad kiekvienas iš jūsų bent kartą gyvenime yra klausęs savęs, jis gaunasi toks sultingas ir skanus.

„YouTube” kanalas „How It's Made” panaikino paslapties šydą. Vaizdo įraše parodytas gamybos procesas nuo pradžios iki pabaigos.

Jautienos paplotėlis yra kertinis „McDonald's” mėsainio akmuo, o viskas prasideda nuo jautienos pasirinkimo. Pasak vaizdo įrašo autorių, vos tik jautiena atkeliauja į perdirbimo įmonę, ji kruopščiai patikrinama. Iš mėsos pašalinama plėvelė, , kremzlės ir kaulai, tada ji siunčiama į mėsmalę.

„McDonald's” naudoja tikslius jautienos gabalų, įskaitant šlaunelę, apvaliąją mėsą ir nugarinę, mišinius, kad sukurtų tobulą skonio ir tekstūros pusiausvyrą”,
– aiškinama vaizdo įraše.

Kad maltos mėsos skonis būtų geresnis, ji sumaišoma su , pipirais ir kitais prieskoniais, kurie „sustiprina skonį”. Po to vyksta porcijų formavimo procesas. Dėl šio proceso visi paplotėliai gaunasi vienodo dydžio ir storio. Šiam tikslui malta mėsa tiekiama specialia mašina. Suformuoti paplotėliai kepami naudojant unikalų procesą, vadinamą nepertraukiamu kepimu ant grotelių.

Keptuvė įkaitinama iki aukštos temperatūros, o paplotėliai kepami iš abiejų pusių tam tikrą laiką. Šis metodas padeda išsaugoti aromatą ir mėsos sultis, todėl įgauna puikų skonį. Po to kepsneliai dedami į šildymo kamerą, kurioje palaikoma ideali temperatūra, kol bus paruošti patiekti.

Tinklo naudotojų reakcija

Vaizdo įrašas sukėlė žiūrovų nuostabą. Daugelis naudotojų skeptiškai vertino tai, kas jiems buvo parodyta.

Išeiti iš AMP versijos