Kotletų kepimas – iš pažiūros paprastas procesas, tačiau jis susijęs su tam tikrais sunkumais, kurie gali sugadinti kulinarinę patirtį. Pagrindinė problema – karšto aliejaus purslai, dėl kurių po kepimo tenka kruopščiai valyti viryklę. Be to, jei pamiršite užsidėti prijuostę, galite susigadinti drabužius. Tačiau kita dažna problema – prie keptuvės prilimpa žali kotletai, o tai ypač erzina.
Tačiau buvo rastas originalus šios problemos sprendimas. Užuot naudoję džiūvėsėlius, kuriuos ne visi mėgsta dėl traškios plutelės, galite naudoti paprastą kepimo popierių. Jį pakanka pakloti ant keptuvės dugno taip, kad kraštai šiek tiek išsikištų iš keptuvės.
Tada galima įpilti šiek tiek aliejaus, įkaitinti ir kepti kotletus kaip įprastai, nebijant, kad jie prilips. Dėl kepimo popieriaus kotletus galima lengvai atskirti nuo paviršiaus, o iškepus keptuvę lengva išvalyti – tereikia išmesti panaudotą popierių.