Patiekalas skirtas 12 patiekalų vakarienei per Kūčias. Tikras delikatesas - Žuvų maltinis su daržovėmis.
Pagaminsite per: | 50 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Žuvį išdarinėti ir iš jos išimti kaulus. Ją sumalti su batonu kelis kartus.
2. Aliejuje pakepinti svogūną kartu su smulkinta paprika ir gabaliuku saliero.
3. Suversti į žuvies masę. Suberti krakmolą, įplakti kiaušinį, suberti druską, penkių rūšių pipirų mišinį ir prieskonius. Išmaišyti.
4. Sudėti kubeliais pjaustytas virtas morkas, žalias petražoles, atšildytus žalius žirnelius. Lengvais išmaišyti.
5. Kepti formoje arba, suteikus tam tikrą formą, folijoje apie 30 min.
2. Aliejuje pakepinti svogūną kartu su smulkinta paprika ir gabaliuku saliero.
3. Suversti į žuvies masę. Suberti krakmolą, įplakti kiaušinį, suberti druską, penkių rūšių pipirų mišinį ir prieskonius. Išmaišyti.
4. Sudėti kubeliais pjaustytas virtas morkas, žalias petražoles, atšildytus žalius žirnelius. Lengvais išmaišyti.
5. Kepti formoje arba, suteikus tam tikrą formą, folijoje apie 30 min.
Ingredientai
* Jūros lydeka, 200 gramų
* Menkė, 300 gramų
* Ešerys, 200 gramų
* Saliero stiebas, 0,5 gabalo
* Saldžioji paprika, 0,5 vieneto
* Morka, 1 vienetas
* Žirneliai, šaldyti, 100 gramų
* Petražolės, 1 pundelis
* Lauro lapeliai, 2 žiupsneliai
* Pipirai, 2 žiupsneliai
* Druska, 1 valgomasis šaukštas
* Svogūnas, 1 vienetas
* Batonas, 1 riekė
* Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
* Aliejus, 50 gramų
* Kiaušiniai, 1 vienetas
* Menkė, 300 gramų
* Ešerys, 200 gramų
* Saliero stiebas, 0,5 gabalo
* Saldžioji paprika, 0,5 vieneto
* Morka, 1 vienetas
* Žirneliai, šaldyti, 100 gramų
* Petražolės, 1 pundelis
* Lauro lapeliai, 2 žiupsneliai
* Pipirai, 2 žiupsneliai
* Druska, 1 valgomasis šaukštas
* Svogūnas, 1 vienetas
* Batonas, 1 riekė
* Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
* Aliejus, 50 gramų
* Kiaušiniai, 1 vienetas
Siųsti atsiliepimą