Kadangi sezonas jau įgauną pagreitį, pateikiame neeilinį patiekalą arba užkandį ruoštą ant grotelių kepsninėje.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Kiekvienoje krevetėje padarykite pjūvį išilgai nugaros ir pašalinkite juodą juostelę (stemplę).
2. Sudėkite visus ingredientus į dubenį (supilkite sojos padažą, čili padažą, pusės apelsino sultis ir 2 šaukštelius apelsinų žievelės). Įdėkite druskos pagal skonį. Viską išmaišykite.
3. Į kepsninę įmontuokite ketaus groteles. Pašildykite iki 250 laipsnių temperatūros.
4. Krevetes sudėkite ant grotelių.
5. Uždarykite ir kepkite 2-3 minutes. Atidarykite dangtį, apverskite krevetes, vėl uždarykite ir kepkite dar 1–2 minutes. Krevetes išimkite iš grotelių ir patiekite su šviežiomis daržovėmis ir sojos padažu.
2. Sudėkite visus ingredientus į dubenį (supilkite sojos padažą, čili padažą, pusės apelsino sultis ir 2 šaukštelius apelsinų žievelės). Įdėkite druskos pagal skonį. Viską išmaišykite.
3. Į kepsninę įmontuokite ketaus groteles. Pašildykite iki 250 laipsnių temperatūros.
4. Krevetes sudėkite ant grotelių.
5. Uždarykite ir kepkite 2-3 minutes. Atidarykite dangtį, apverskite krevetes, vėl uždarykite ir kepkite dar 1–2 minutes. Krevetes išimkite iš grotelių ir patiekite su šviežiomis daržovėmis ir sojos padažu.
Ingredientai
* Didelės krevetės be galvų 800 g (lukštentos)
* Mažas apelsinas 1 vnt
* Čili padažas 50 g
* Druskos pagal skonį
* Sojos padažo 1 v. šaukštas
* Mažas apelsinas 1 vnt
* Čili padažas 50 g
* Druskos pagal skonį
* Sojos padažo 1 v. šaukštas
Siųsti atsiliepimą