Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Armėniškas padažas

armeniskas padazas
Mindaugas Bružas
Tobulo skonio armėniškas , kuris tinka prie įvairiausių mėsos patiekalų (avienos, kiaulienos, jautienos, vištienos, stirnienos, šernienos, elnienos ir kt.).

Pagaminsite per:20 min.
Kategorija:Padažai
Virtuvė:Armėniška
Porcijos:1
Paruošimas
1. Sumaišykite vandenį ir pomidorų pastą.

2. Smulkintuvu susmulkinkite žoleles, česnaką ir svogūnus.

3. Viską išmaišykite, įdėkite druskos ir pipirų, patiekite iš karto.
Ingredientai
* pomidorų - 100 g;
* - 50 ml;
* , pipirai - pagal skonį;
* kalendra ir - po 1 kekę;
* 1 svogūno;
* 3 skiltelės česnako.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą