Pagal pateiktą receptą, jūs labai lengvai ir greitai paruošite skanius aštrius vištienos sparnelius medaus marinate.
Pagaminsite per: | 110 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Sparnelius galite supjaustyti per sąnarius į 2 dalis.
2. Likę ingredientai sumaišomi.
3. Sparnelius sudėkite į dubenį su marinatu, išmaišykite ir palikite marinuotis valandai ar ilgiau (geriausiai būtų palaikyti per naktį šaldytuve).
4. Marinuotus sparnelius dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių. Kepkite apie 35-45 minutes. Nuolat nusemkite sultis išbėgančias iš sparnelių.
5. Skanaus!
2. Likę ingredientai sumaišomi.
3. Sparnelius sudėkite į dubenį su marinatu, išmaišykite ir palikite marinuotis valandai ar ilgiau (geriausiai būtų palaikyti per naktį šaldytuve).
4. Marinuotus sparnelius dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių. Kepkite apie 35-45 minutes. Nuolat nusemkite sultis išbėgančias iš sparnelių.
5. Skanaus!
Ingredientai
* Vištienos sparnelių 1,2 kg
* Skysto medaus 2 šaukštai
* Pusės citrinos sulčių
* Garstyčių grūdelių 1 v. šaukštas
* Tabasco ar panašus padažo 1 a. šaukštelis
* Malto džiovinto čili 1/4 vnt
* Aliejaus 2 v. šaukštai
* druskos pagal skonį
* Skysto medaus 2 šaukštai
* Pusės citrinos sulčių
* Garstyčių grūdelių 1 v. šaukštas
* Tabasco ar panašus padažo 1 a. šaukštelis
* Malto džiovinto čili 1/4 vnt
* Aliejaus 2 v. šaukštai
* druskos pagal skonį
Siųsti atsiliepimą